boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Bak & relax. Makkelijke zoete en hartige bakrecepten

  • Bak & relax. Makkelijke zoete en hartige bakrecepten
  • Jessica Elliott Dennison
  • € 22,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Lot:

Echt een boek voor de thuisbakker die niet te ingewikkeld, maar wel lekker wil. Want lekker is het! Van supersnelle pindakaaskoekjes tot kalme minitaartjes met tomaat, kappertjes en parmezaan, van langzame citroen-earl grey-polentacake tot vlug yoghurtplatbrood: alles smaakt fijn zelfgemaakt en toch bovenverwachting goed. (lees meer hier)

van de uitgever:

Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met ‘Bak & relax’ van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning én weinig afwas iets heerlijks kan maken. Denk aan knapperige havermoutbroodjes op zondagochtend of een luxueuze vijg-hazelnoot-chocoladetaart voor je gasten bij de thee. Of wat dacht je van een frisse yoghurtcake of een appel-frangipane-galette? Met ‘Bak & relax’ lukt het je de lekkerste baksels te maken op ieder moment van de dag én zonder veel gedoe. Dit kookboek is daarom perfect voor iedere thuisbakker die dol is op bakken en die heerlijke zoete en hartige lekkernijen in een mum van tijd op tafel wil zetten. Kortom: bak & relax!

ISBN 9789023016946
Uitgever Becht
Verschenen 2022
Bladzijden 176 blz.
Bindwijze hardcover