boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ultiem comfort food

  • Ultiem comfort food
  • Hugh Fearnley-Whittingstall
  • € 29,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Lot:

Een nieuw kookboek van Hugh is altijd een feestje. Zijn VEG en Heel veel VEG hebben mijn koken blijvend beïnvloedt. Veel van zijn recepten ken ik inmiddels uit mijn hoofd. Maar nu heeft hij een boek met comfort food, altijd goed als het buiten kouder wordt, en bovendien zijn het gezondere make-overs van comfortklassiekers. Ik kan niet wachten tot ik eruit mag koken voor de podcast!

van de uitgever:

Geniet van het lekkerste comfortfood met ‘Ultiem comfortfood’ van Hugh Fearnley-Whittingstall. Na ‘Veg!’ en ‘Heel veel veg!’ is Hugh terug met een kookboek vol met heerlijke gerechten die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Denk aan pikante pompoen-linzensoep, een smakelijke kip-preitaart en rabarbercrumble. Van soep, stoofpot, taco’s en kebab tot hartige én zoete taarten, cakes en koek: ‘Ultiem comfortfood’ bevat troostrijke recepten van over de hele wereld, voor ieder moment van de dag. ‘Ultiem comfortfood’ staat vol vis-, vlees- én vega(n) recepten. Dit nieuwe kookboek van Hugh Fearnley-Whittingstall is daarom een must-have voor in iedere keuken.

ISBN 9789023017011
Uitgever Becht
Verschenen 2022
Bladzijden 336 blz.
Bindwijze hardback