boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het perfecte boek voor imperfecte mensen

  • Het perfecte boek voor imperfecte mensen
  • KC Davis
  • € 18,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Een goed voornemen voor 2023

Van Lot:

Goed voornemen: je huis op orde houden.

Inderdaad een goed voornemen, maar misschien is het goed om je dit te realiseren: ‘zorgtaken zijn moreel neutraal. Of je er goed of slecht in bent heeft niets te maken met of je een goed mens of goede ouder, man, vrouw, partner, vriend of vriendin bent. Letterlijk helemaal niets. Je bent geen mislukkeling omdat het je zelden lukt een berg wasgoed te bedwingen. Het wasgoed is moreel neutraal.’ Dat is het uitgangspunt van KC Davis. Een fijn uitgangspunt, vind ik. Verwacht geen Mari Kondo-achtige opruimterrorisme. Verwacht tips voor als je baalt van je vuile keuken ’s avonds of geen tijd vindt om je was op te vouwen. Maar zelfs als je geen energie hebt om voor je eigen lichaam te zorgen geeft ze nuttige en liefdevolle tips om een paar hobbels weg te nemen.

Van de uitgever:

In dit perfecte boek voor imperfecte mensen helpt nieuwe opruimgoeroe KC Davis je om grip op je huishouden te krijgen. Met de prikkelende aanpak ontwikkel je een andere kijk op het huishouden en wordt je leven er een stuk eenvoudiger op. Voor veel mensen is het huishouden een neverending story. Terwijl het bij de buren altijd opgeruimd lijkt, blijven de rommel en de was zich thuis opstapelen. Voortdurend voelen we onszelf tekortschieten. In Het perfecte boek voor imperfecte mensen leert KC Davis je opruimen en organiseren zonder schuldgevoel, stress of eindeloze to-dolijstjes. Naast praktische tips en oplossingen introduceert ze zes cruciale inzichten die je mindset voorgoed veranderen. Zo krijg je niet alleen grip op het huishouden, maar houd je ook meer tijd over voor jezelf en je gezin.

ISBN 9789021031675
Uitgever Luitingh Sijthoff
Verschenen 2022
Bladzijden 144 blz.
Bindwijze paperback