boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Onder het Melkbos

onder het melkbos kaft
  • Onder het Melkbos
  • Dylan Thomas / Erik Bindervoet
  • € 19,99

Gedurende de lockdown zijn andere bezorgingsregels van kracht. In Noord bezorgen we gratis. Afhalen kan (binnenkort) op afspraak. We nemen contact met je op over de levering van je bestelling! Vergeet niet je adres in te vullen, ook als je het af wil halen.

Hardop lezen!

Lot:
In 2020 verscheen een nieuwe vertaling van Under Milk Wood van Dylan Thomas: Onder het Melkbos, van meestervertaler Erik Bindervoet. Prachtig is ie! Ik lees het hardop. Sommige literatuur wordt nooit oud.

Van de uitgever:
Ruim zestig jaar na Hugo Claus’ vertaling van Under Milk Wood is het de hoogste tijd voor een nieuwe: een eigenzinnige, eigentijdse vertaling die klopt en vloeit, met behoud van poëzie, spreektaligheid, woordspel en humor. Eigenschappen waarin Dylan Thomas niet onderdeed voor de auteur aan wie hij schatplichtig was: James Joyce. De invloed van zijn epos van alledag
Ulysses, en van zijn klankzinnige nachtboek Finnegans Wake op Thomas’ stemmenstuk is evident. Dichter, toneelschrijver én doorgewinterd Joyce-vertaler Erik Bindervoet is dan ook de aangewezen taalkunstenaar voor het waagstuk dat een nieuwe vertaling is van Under Milk Wood.

ISBN 9789025310790
Uitgever Atheneaum
Verschenen 2020
Bladzijden 112 blz.
Bindwijze Hardcover