boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Er komt altijd een ei uit

Er komt altijd een ei uit
  • Er komt altijd een ei uit
  • Robert Schuit
  • € 20

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Hilarische absurdistische tekeningen

Aby:
“Er komt alijd een ei uit” is een bundel absudistische tekeningen/cartoons van Robert Schuit. Ik heb er erg om moeten lachen, zo vreemd zie en lees je ze zelden.

de uitgever
Welkom in het universum van Robert Schuit, waar een zin een kapotte tafel kan stutten, wolken en kranen berenpakken dragen en een letter van het alfabet met zwangerschapsverlof gaat. Nu eens grof, dan weer naïef en onbevangen tekent Robert Schuit zijn wereld achter de wereld. Hier is niets wat het lijkt en kunnen we maar één ding zeker weten: dat er altijd een ei uitkomt. Robert Schuit: lengte: 186 cm, gewicht: 89 kilo, kleur ogen: blauw, kleur haar: blond, schoenmaat: 43, geboortedatum: 19-12-1978, woonplaats: Woerden In 2022 verscheen zijn kortverhalen roman ‘Flessenhart’. Een drietal andere boeken van dezelfde auteur onder de naam Joubert Pignon: ‘Er gebeurde o.a. niets’, ‘Huil maar, ik wens je uitstel toe’ ‘Mooie lieve schat’

ISBN 9789083344133
Uitgever jurgen Maas
Verschenen 2023
Bladzijden 128 blz.
Bindwijze paperback