boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De terugstromende rivier 9789045127507

De terugstromende rivier mourlevat
  • De terugstromende rivier 9789045127507
  • Jean-Claude Mourlevat
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Fijne sprookjesachtige vertelling over een jongen op reis door een fantasierijke wereld

Aby:
Een schrijver die zijn fantasie de vrije loop laat bij het beschrijven van landsdelen. Bossen die je doen vergeten, eilanden waar je niet van weg kunt, vruchten die naar drop smaen, water met toverachtige eigenschappen. En een prachtig meisje, een hopeloos verliefde jongen en nog zo wat. Ik vind het een fijn boek voor 10-11 jarigen.

De uitgever:
In de kruidenierswinkel waar Tomek sinds de dood van zijn vader achter de toonbank staat, is van alles en nog wat te koop. ‘Heb je ook water van de rivier Qjar?’ wil Hannah weten, een raadselachtig meisje dat op een dag ineens in de winkel staat. Want een druppel water van die rivier, die vanuit de zee naar de bergen stroomt en nog nooit door iemand is ontdekt, maakt je onsterfelijk.
Tomek, die meteen hopeloos verliefd wordt op Hannah, heeft nog nooit van de terugstromende rivier gehoord. Maar hij wilde altijd al de wereld zien en besluit Hannah te volgen op haar zoektocht.

In dit tijdloze epos van de winnaar van de ALMA doorkruisen Tomek en Hannah magische werelden, zoals het Woud der Vergetelheid, het dorp van de Geurmakers en Nergensland, op zoek naar het water dat onsterfelijk maakt.
Een tijdloos, sprookjesachtig avontuur van de winnaar van de Astrid Lindgren Memorial Award 2021

ISBN 9789045127507
Uitgever querido
Verschenen 2023
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze hardcover