boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De problemen van Boris & Berber

boris en berber hartog
  • De problemen van Boris & Berber
  • Aby Hartog
  • € 16,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een hilarisch boek vol korte verhalen over half-deugdzame kinderen

Aby:
Wat een verrassing, dat ik laaiend enthousiast ben over dit hilarische boek van mijn naamgenoot.
Wat een feest om te lezen of voor te lezen. Wat een fijne korte verhalen, die ook geschikt zijn voor kinderen die niet zo lang hun aandacht bij een boek kunnen houden. Wat een geweldige doelgroep, die kinderen van (7 of) 8 tot 11 jaar. Wat een leuke tekeningen. Wat een verademing, die hoofdrolspelers die soms lief, soms stout, maar altijd vrijzinnig zijn. Wat heerlijk, al die bijzondere situaties waar die kinderen in verzeild raken.
Wat een goed boek van mezelf.

 

De uitgever:
Boris en Berber. Wat ze ook doen, of ze nu zoet zijn of stout, fantasierijk of verveeld, aardig of gemeen, ze komen steeds weer in de problemen. Ouders, brandweerlieden, politieagenten, schoolmeesters, buren, ze hebben wat te stellen met Boris en Berber. Fijn om zelf te lezen, ook heel goed om voor te lezen. Voor kinderen en ouders die een geintje wel kunnen waarderen. Een bundel voor kinderen die geduldig door een heel boek heen komen, maar ook voor hen die wat minder lang geconcentreerd kunnen lezen. En dan ook nog prachtig geïllustreerd! Meer dan 25 vrolijke verhalen voor kinderen van een jaar of 8 tot een jaar of 11, over een niet altijd even deugdzaam -maar wel lief- duo.

ISBN 9789491707223
Uitgever Menuet
Verschenen 2020
Bladzijden 128 blz.
Bindwijze hardcover