Van wafel tot koek
- Van wafel tot koek
- € 35,00
Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.
Prachtige printen, heerlijke hasseltse koeken, wat een zoetekookboek
Aby:
Ik ga peperkoek bakken. En Hasselts speculaas. En lukken. Enohg meer. Wat een prachtboek.
Leerzaam, ook.
De uitgever:
Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.
ISBN | 9789048859757 |
Uitgever | Carrera |
Verschenen | 2023 |
Bladzijden | 272 blz. |
Bindwijze | hardcover |