boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Toen Raaf links afsloeg

RAAF LINKS AFsloeg de vlieger
  • Toen Raaf links afsloeg
  • Evelien De Vlieger
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

fijn wegloop- en terugkomverhaal over een tienjarige

Aby:
Wat er zoal kan gebeuren als je eens iets anders doet dan anders, en ook de mensen om je heen anders doen dan anders. Een fijn boek over een jongen die per ongeluk expres niet meteen naar huis gaat, vrienden opdoet, en zijn ouders iets beter leert kennen.
Met tekeningen van KarstJanneke Rogaar, altijd de moeite waard.

de uitgever:
Een spannend avontuur van één dag
Maandag is de ergste dag van de week. En deze maandag is dat zeker. Raaf is 10 jaar en wordt op zijn kop gezeten door pester Benni. Bovendien is zijn moeder weg. Aan zijn vader heeft Raaf niets, dus hij beslist die dag niet rechtstreeks naar huis te gaan. Hij gaat dwalen door de stad en ontmoet mensen die ook (nog) niet thuis zijn, om allerlei redenen. Allemaal willen ze Raaf helpen de weg naar huis te vinden. Het meisje bij de bushalte, de ‘beste man van de wereld’, de pizzajongen die aangevallen werd door een politiehond… Intussen wordt het later en later, en lijkt Raaf verder van huis dan ooit.
Een spannende roadtrip over een jongen die na een schooldag beslist links af te slaan in plaats van rechts. Een wereld van verschil.

ISBN 9789045127811
Uitgever Querido
Verschenen 2022
Bladzijden 136 blz.
Bindwijze hardcover