boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Stadse beestjes

Stadse beestjes daalder
  • Stadse beestjes
  • Remco Daalder
  • € 20,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Korte, lekker leesbare, informatieve stukkies over Amsterdamse beesten. 

Aby:
Korte, lekker leesbare, informatieve stukkies over beesten. Bierzuipende bierviltwormpjes, seksende slakken, blaffende ganzen, ze zitten (vliegen, kruipen, schrrelen) overal rond in Amsterdam, en zijn te boek gesteld.

De uitgever:
In de stad ben je nooit alleen. Kraaien en slechtvalken houden je vanaf dakranden en bouwkranen in de gaten. Ratten speuren onder terrastafeltjes naar etensresten. Reusachtige spinnen schuifelen rond op de perrons van de metro. Maar de stad biedt ook onderdak aan talrijke beesten die het leven veraangenamen. Ontmoet de acrobatische halsbandparkiet Pipo, de gepensioneerde wespen die nog even van het leven genieten en de vlinders die over de Pyreneeën vliegen om Nederland te bereiken. In dit boek verkent bioloog Remco Daalder in meer dan vijftig verrassende verhalen het dierlijke leven in de stad. Vanuit zijn woonplaats Amsterdam neemt hij de lezer mee op zijn avontuurlijke ontdekkingsreizen. Van nieuwbouwwijken tot achterafsteegjes, van pleinen tot flatgebouwen en van parken tot je eigen portiek: dieren vind je overal.

ISBN 9789045048178
Uitgever Atlas Contact
Verschenen 2023
Bladzijden 176 blz.
Bindwijze atlas
Ook verkrijgbaar als hard-cover - €