boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Morris, de jongen die de hond vond

morris moeyaert
  • Morris, de jongen die de hond vond
  • Bart Moeyaert
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Schitterend, poëtisch, draatisch, hoopvol kinderboek van superschrijver Moeyaert

Aby:
Wat een prachtig boek schreef Bart Moeyaert, indringend, mooitalig, droevig maar ook hoopvol, koud maar ook warm, een van mijn favorieten van dit jaar.

Voor kinderen vanaf een jaar of 8.

 

de uitgever:
De hond van Morris oma heet niet toevallig Houdini. Het dier is een meester in ontsnappen. Morris moet de berg bij oma’s huis op om de hond te zoeken. Maar net als hij met de hond in zijn armen aan de tocht naar huis begint, valt de sneeuw met bakken uit de lucht. Van het ene op het andere moment staat de jongen er enkeldiep in. Boven op de berg snijdt de noorderwind. Het dal lijkt erg ver weg. Tot overmaat van ramp doet Houdini nog eens wat ze het liefste doet: ervandoor gaan.
Morris weet zich even geen raad. Maar dan verschijnt in al dat wit ineens een lotgenoot — een jongen met een grote mond, met naast zich een reusachtige ram.

Deze nieuwe parel Bart Moeyaert is vrieskoud en hartverwarmend tegelijk. Met illustraties in kleur van Sebastiaan Van Doninck

ISBN 9789045128177
Uitgever querido
Verschenen 2022
Bladzijden 64 blz.
Bindwijze hardcover