boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ministerie van oplossingen

ministerie van oplossingen
  • Ministerie van oplossingen
  • Sanne Roosenboom
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Veel gelezen in Noord!

Lot:
Geheime missies en spannende avonturen meets gewone, moderne kinderen in een gewone, moderne stad. Al vier delen in deze serie en de populariteit groeit.

Van de uitgever:
Nina is een avontuurlijk meisje van 11 jaar dat niet van stilzitten houdt. Haar vader is postbode en als hij op een dag een brief aan het mysterieuze Ministerie van Oplossingen mee naar huis neemt, schreeuwt die er natuurlijk om gelezen te worden. De brief is van de 9-jarige Ruben die op school gepest wordt door de gemene Sophia en haar vriendinnen. Hij hoopt dat het ministerie hem kan helpen dit op te lossen. Nina besluit dan om samen met haar beste vriendin, Alfa, Ruben te gaan helpen, aangezien zo’n ministerie natuurlijk niet echt bestaat. Maar dankzij Ruben en zijn stokoude buurvrouw ontdekken ze dat ze zich daarin vergissen: er heeft wel degelijk een Ministerie van Oplossingen bestaan. Ze kunnen zelfs meehelpen aan het opnieuw oprichten ervan, als Sophia hun geheim tenminste niet ontdekt…

ISBN 9789000351091
Uitgever Van Goor
Verschenen 2018
Bladzijden 176 blz.
Bindwijze Hardcover