boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

maksie

maksie stein
  • maksie
  • Mathilde Stein
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Superlief en ook spannend, dit boek over een actief hondje

Aby:
Het hondje Maksie wil nu ook wel eens een baasje. Maar geen oud omatje, hij wil een stoere baas, een boevenvanger. Wat volgt is en doldwaas avontuur, fijn geschreven (door Mathilde Stein) en prachtig getekend (door Jan Jutte). Voor niet al te grote kinderen (een jaar of zes, zeven, acht). Om voor te lezen maar ook om zelf te lezen.

de uitgever:
Maksie is een hondje. Een klein, schattig hondje. Tenminste, dat vinden oude dametjes die hem graag mee zouden willen nemen uit de dierenwinkel. Maar Maksie is helemaal niet schattig. Hij is een Echte Hond in een klein lichaam. En hij wil helemaal niet bij een oud dametje wonen. Hij wil een stoere baas, iemand als agent Ben van televisie. Maar ja… die oude dametjes blijven maar langskomen en hij kan zich niet eeuwig verstoppen. Dus besluit Maksie zelf op zoek te gaan naar een baasje. Hij gaat naar buiten en al snel heeft hij Droombaas gevonden. Alleen doet Droombaas raar… en blijft er steeds een oude dametje achter Maksie aan zitten. Mathilde Stein en Jan Jutte vertellen en verbeelden het doldwaze avontuur van Maksie. Een boek waar je helemaal vrolijk van wordt!

ISBN 9789047714866
Uitgever lemniscaat
Verschenen 2023
Bladzijden 96 blz.
Bindwijze hardcover