boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

ik denk dat ik ontvoerd ben

ik denk dat ik ontvoerd ben Lammers
  • ik denk dat ik ontvoerd ben
  • pim Lammers
  • € 16,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Fijne toegankelijke gedichten, lekker inclusief ook, zeker niet lullig

Aby:
Valt er nog meer te zeggen dan in de korte titel bij deze beschrijving? “Fijne toegankelijke gedichten, lekker inclusief ook, zeker niet lullig.”
Ja hoor. Dat ze gevoelig zijn, aandoenlijk, warm, grappig, lekker leesbaar, mooi, zeer geschikt voor iedereen die open staat voor het andere van zichzelf en van de ander.

De uitgever:
Sprankelend en hedendaags poëziedebuut vol gedichten over de bijzondere band met broers, zussen, vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms en tantes. Over traditionele of juist heel moderne families. Over de gesprekken die je hebt tijdens het eten. Over een tante die geen man is maar ook geen vrouw. Over racen met je oom in een rolstoel. Maar ook over stiekem verliefd zijn of over een oudere broer die ineens de deur van de badkamer voor je neus op slot doet.
Van gevoelig tot grappig: Zilveren Griffel-winnaar Pim Lammers weet moeiteloos in de huid van kinderen te kruipen en hun gevoelens te beschrijven. Sarah van Dongen maakte er eigenzinnige illustraties bij vol humor.

ISBN 9789045127897
Uitgever Querido
Verschenen 2022
Bladzijden 120 blz.
Bindwijze hardcover