boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Hoe wij het machtigste dier op aarde werden

Hoe wij het machtigste dier op aarde werden Harari
  • Hoe wij het machtigste dier op aarde werden
  • Yuval Noah Harari
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

"Sapiens" voor kinderen, een geschiedenis van de mensheid, over het belang van samenwerken, de kracht van verhalen vertellen

Aby:
Het beroemde boek “Sapiens” voor kinderen, een geschiedenis van de mensheid, over het belang van samenwerken, de kracht van verhalen vertellen, de verspreiding van de mensheid en de ondergang van andere soorten.
ik hou ervan.

De uitgever:
Ooit was de mens een doodgewone diersoort waar de andere dieren zich niets van aantrokken. Nu is de mens de baas over de wereld… Hoe kan dat?
In dit boek ontdek je welke superkracht ons zo machtig heeft gemaakt. En je ontdekt nog veel meer: bijvoorbeeld hoe het komt dat veel kinderen bang zijn voor monsters onder hun bed en waarom je snoep zo lekker vindt. Maar je komt er ook achter waarom de mammoeten zijn uitgestorven en waarom er nog maar één mensensoort bestaat.
Door onze grote macht zijn er grote problemen gekomen. Maar als je die macht goed gebruikt, kun je er ook heel mooie dingen mee doen. Jij ook!

Yuval Noah Harari werd wereldwijd bekend met zijn boek Sapiens. Volgens veel mensen het belangrijkste boek dat ze ooit gelezen hebben.
Met tekeningen in kleur van de Spaanse illustrator Ricard Zaplana Ruiz.

ISBN 9789493295001
Uitgever leopold
Verschenen 2022
Bladzijden 168 blz.
Bindwijze hardcover