boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Heb jij misschien Dinosaurus gezien? 9789025778460

Heb jij misschien Dinosaurus gezien? barrow
  • Heb jij misschien Dinosaurus gezien? 9789025778460
  • david barrow
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Het is nog lang niet makkelijk om een reusachtige dinosaurs te vinden

Aby:
Het is nog lang niet makkelijk om een reusachtige dinosaurs te vinden, zelfs al staat hij voor je neus.
Ik vind het een mooi en lief en grappig prentenboek.

De uitgever:
In dit langverwachte vervolg op het veelbekroonde ‘Heb jij misschien Olifant gezien?’ zijn het jongetje, de hond en de olifant op zoek naar een nieuwe vriend in het ultieme potje verstoppertje. De drie speuren stad en land af om Dinosaurus te vinden, die zich verrassend goed weet te verstoppen voor een dier van zijn postuur. Niemand kan hem vinden, behalve dan misschien de oplettende lezers, die op elke spread wel kunnen uitroepen: daar zit-ie!
‘Heb jij misschien Dinosaurus gezien?’ is het tweede prentenboek van kinderboekenmaker David Barrow, die in 2015 als meest veelbelovende kinderboekenillustrator van Groot-Brittannië de Sebastian Walker Award kreeg. Het komische verhaal en de prachtige waterverfprenten maken dit boek een ware traktatie om telkens weer voor te lezen aan kinderen. In 2018 werd zijn boek ‘Heb jij misschien Olifant gezien?’ bekroond met een Zilveren Penseel en stond het tevens in de Prentenboek Top Tien.

ISBN 9789025778460
Uitgever gottmer
Verschenen 2023
Bladzijden 32 blz.
Bindwijze hardcover