boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

films die nergens draaien

films die nergens draaien Goldewijk
  • films die nergens draaien
  • Yorick Goldewijk
  • € 16,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Schitterend en magisch jeugdboek over een meisje met familiezorgen

Aby:
Ongetwijfeld een van de beste kinderboeken van dit jaar (2022). Over Cato, haar dode moeder, haar in een zwart gat gedompelde vader, een opdringerige buurvrouw, een reusachtig konijn, en een mysterieus oud vrouwtje dat op een geweldige manier het verleden levendig kan maken. Absoluut de moeite waard, voor kinderen vanaf een jaar of tien, maar zeker ook geschikt voor jeugdboekenliefhebbende ouders en hun 16-jarige kinderen.

De uitgever:

Op dezelfde dag dat Cato ter wereld kwam, heeft haar moeder die verlaten. Cato’s vader is sindsdien altijd afwezig, ook al zit hij gewoon tegenover zijn dochter aan tafel. Cato heeft zich er inmiddels bij neergelegd. Denkt ze.
Wanneer ze thuis een geheimzinnig kaartje vindt van een verlaten bioscoop en ontdekt dat deze weer open is, besluit Cato er een kijkje te gaan nemen. Al snel ontdekt ze dat er iets vreemds met de bioscoop aan de hand is, en dat het geen gewone films zijn die er draaien. De bioscoop lijkt in verbinding te staan met het verleden.
Op zoek naar avontuur en de waarheid over haar moeder, wordt Cato meegesleurd op een gevaarlijke reis door tijd en herinneringen, recht naar een plek diep in haar hart. Een plek die ze altijd voor zichzelf verborgen had weten te houden. Tot ze voor een keuze staat die het leven van haar en haar vader voorgoed zal veranderen.

ISBN 9789021681825
Uitgever ploegsma
Verschenen 2022
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze hardcover