boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

De spin en de sleutel

De spin en de sleutel woltz
  • De spin en de sleutel
  • Anna Woltz
  • € 16,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Twee probleemrijke jongeren in een kennismakingsproces. Fijn boek.

Aby:
Twee niet zo heel makkelijke, probleemrijke jongeren ontmoeten elkaar en moeten iets met elkaar, tegen wil en dank. Schijver Anna Woltz laat ze elkaar opzoeken en afstoten, in een mooi boek, met wat ingebakken (en zinvol) commentaar op de online-wereld, en een roep om medeleven en menselijkheid.
Ik vind het een fijn boek voo 11+’rs.

De uitgever:
Elena vlucht naar het einde van de wereld.
Atlas wacht op het einde van de wereld.
En dan ontmoeten ze elkaar…

Een bloedhete zomer. Elena moet een hele maand logeren bij het nieuwe gezin van haar tante, want niemand anders wil haar hebben. Vlak voordat ze aankomt, gooit ze haar telefoon weg en knipt ze haar lange haar af. Op de boerderij leert ze Atlas kennen. Hij heeft de ramen van zijn slaapkamer dichtgetimmerd, elke nacht verdwijnt hij uren in het donker en zijn zusje zegt dat hij de school in brand heeft gestoken. De laatste keer dat Elena iemand probeerde te helpen, ging het compleet mis. Maar hoe kan ze een maand tussen zoveel geheimen wonen zonder iets te doen?

Gouden Griffel-winnaar Anna Woltz schrijft meeslepende boeken vol spanning, humor en scherpe dialogen, zoals De tunnel, Alaska en Honderd uur nacht.

ISBN 9789045129655
Uitgever querido
Verschenen 2023
Bladzijden 200 blz.
Bindwijze hardcover