boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

08 september 2016

Boekenparade! Betere boekenshow

In de Tolhuistuin vind deze maand de Boekenparade plaats: 3 weken lang programmering rond boeken op de fijnste locatie in Amsterdam! Wij zijn er uiteraard ook bij. De derde editie van Möhlemanns & Köhlemanns vindt voor deze gelegenheid plaats in de IJ-zaal. We hebben mooie gasten, Thomas en Chris lopen zich al warm en de reserveringen komen binnen. We hebben weer drie mooie gasten, die worden geïnterviewd door Thomas Möhlmann en Chris Keulemans, boekenvreters. Natuurlijk raden Thomas, Chris en Lot ook weer mooie boeken aan die ze de afgelopen maanden lazen. Te gast: Donald Nolet, Carly Wijs en K. Michel.

Het wordt een mooi programma op 21 september! Reserveer via de mail kaartjes bij ons.

Deze week ook twee mooie programma’s! De Betere Boekenshow brengt Geert Mak, Ellen Deckwitz en Arita Baaijens naar de Tolhuistuin. Jente Posthuma komt met haar band en wij zijn er met de boeken van deze auteurs en een paar andere auteurs van het fijne uitgeefhuis Atlas Contact.
9 September om 21 uur is De Betere Boekenshow. Er zijn nog kaartjes.

We treffen de laatste voorbereidingen voor High Tea and Books aanstaande zaterdag, 10 september. Op de zogenaamde vrouwendag van de boekenparade komen onder andere Paulien Cornelisse en Griet Op de Beeck . Uiteraard hebben we hun boeken en boeken van de andere schrijvers die optreden.

Maar Boekhandel Over het water zou Over het water niet zijn als we voor onze boekenstand ook boeken van vrouwen meenemen die wij ook graag aanraden! Dus ook op de tafel: De meisjes van Emma Cline, Onheilig van Roos van Rijswijk, Het ware verhaal van haar en mij van Delphine de Vigan en meer.
High Tea and Books heeft een uitgebreid, gevarieerd programma. Een kaartje voor de hele dag kost 7,50.