boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

18 maart 2016

Boekhandel Over het water haalt Het Parool twee keer in één week!

Een gelukkig huwelijk tussen Boekhandel Over het water en Het Parool! Nadat we vorige week door de lezers van Het Parool werden verkozen tot drie-na-beste boekhandel van Amsterdam, kregen we gisteren een prominente plek in het wekelijkse item ‘Schuim’.

De beste Amsterdamse boekwinkels volgens de lezers van Het Parool

Het Parool vroeg haar lezers te stemmen op hun favoriete boekwinkel. Lezers reageerden massaal en Over het water kwam als vierde uit de bus. En daar zijn we natuurlijk apetrots op! En misschien is het een beetje flauw om te benoemen, maar we eindigden zelfs boven instituten als Atheneum en Scheltema. Ontzettend bedankt voor jullie stemmen!

Schuimverslaggever Hans van der Beek bezoekt Noorderwoord

Afgelopen woensdag vond er weer een prachtige editie van de literaire revue Noorderwoord plaats. Herman Koch las er voor uit zijn nog te verschijnen roman ‘De Greppel’, Hans Dagelet zette de prominente Noorderling Chris Keulemans in het zonnetje met een ontroerende monoloog en Lot beklom het podium om de toeschouwers een literaire tip mee te geven. Hans van der Beek, de recensent van Het Parool met een neusje voor de betere feestjes was ook aanwezig, dus sloegen we de dag erop de krant nerveus open. En ja hoor; drie quotes van Lot met als klap op de vuurpijl een olijke foto. Boekhandel Over het water is niet meer weg te slaan uit de media!