boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

09 december 2023

En toen gebeurde het…

herinneringen boek

Precies op het moment dat Lot en Aby de conclusie trokken dat een overname niet ging lukken, meldden Bibi en Jildau zich. Zij gaan Boekhandel Over het water voortzetten. Ze zijn enthousiast en serieus. Zo serieus dat we nog geen twee maanden na het eerste contact, boem pats een koopovereenkomst hebben getekend.

Dus…
Boekhandel Over het water blijft!
Op zijn eigen plek aan de Van der Pekstraat 59.

Maar Bibi en Jildau kunnen nog wel wat hulp gebruiken…
Doen jullie mee? Op Voordekunst draaien ze een crowdfundcampagne voor, onder andere, een opfrisbeurt voor de winkel.

Voor mij, Lot, en Luc wordt het zo langzamerhand tijd om afscheid te nemen. Het is een gek idee dat ik over twee-en-een-halve week voor het laatst de deur achter me dichttrek. Na ruim 10 jaar niet meer de automatische gang naar de Van der Pekstraat…

Ga ik de winkel missen? Vast wel. De klanten ga ik in ieder geval enorm missen. Ik heb zoveel van jullie geleerd. Zoveel gelachen en af en toe een traantje weggepinkt. Graag blijf ik met jullie in contact! Ik hoop dat jullie afscheid komen nemen voordat ik wegga. Hieronder lezen jullie over mijn laatste dagen en hoe jullie op de hoogte kunnen blijven van mijn plannen en activiteiten.

De boekhandel is tussen Kerst en Oud en Nieuw dicht. Meer over de dagen rond de overdracht leest je  in de nieuwsbrief.

Wil je afscheid nemen van Lot en Luc? Kom even langs op 21, 22 of 23 december na 18 uur. De winkel is dan nog open (tot 20 uur), maar we hebben dan ook tijd voor een praatje en een drankje. En/of schrijf je leukste, mooiste of vervelendste herinneringen in het blauwe boek op de balie!