boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

agenda

14
september

DIEP LEZEN cursus -VOL

In het najaar geef ik voor het eerst zelf een cursus in de winkel: DIEP LEZEN.
Voor mijn werk lees ik veel en grondig, maar ook snel. Ter voorbereiding van de leesclubs lees ik een boek maar één keer. Die manier van ‘studerend lezen’ wil ik in de cursus DIEP LEZEN overbrengen. In 5 bijeenkomsten leer ik je hoe je meer kunt halen uit je boek. Met technieken, begrippen en gereedschappen, maar vooral door het samen te doen. Daarom is de groep maar klein: maximaal 8 personen.
DE CURSUS IS VOL. ER ZIJN PLANNEN OM DE CURSUS BEGIN 2018 NOGMAALS TE GEVEN. Hou de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Data: 14, 21 en 28 september en 5 en 19 oktober, 20.00-22.00 uur
Kosten: 150 euro (inclusief cursusmateriaal)
Plaats: Boekhandel Over het water, Van der Pekstraat 59 hs.

22
september

Auteurs op bezoek!

parttime astronaut renee van marissing

Maarten van der Graaff en Renée van Marissing publiceren beiden een nieuwe roman: Maarten debuteert half augustus als romanschrijver met Wormen en engelen en Renée brengt eind augustus Parttime astronaut uit, haar derde romanBeide schrijvers dragen erg graag voor en verdienden hun sporen op grote festivals en podia. Ze reageren in een speciaal voor deze gelegenheid geschreven tekst op elkaars roman. Daarnaast lezen ze voor uit eigen werk en bevragen ze elkaar over hun thema’s, personages, fascinaties en wat verder ter tafel komt. Een ontspannen programma, met ruimte voor interactie met het publiek. Ze zullen na afloop met liefde signeren.