boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

11 september 2020

Coronabonnen

foto van bon
Boekhandel Over het water heeft een heel goed jaar. Dat komt door jullie, onze klanten die ondanks corona, ondanks de lockdown, ondanks de verleidingen van online bestellen voor ons hebben gekozen de afgelopen maanden.
 
Het komt ook door Arjen Lubach en Uitgeverij Podium, die vroegen of wij Lubach pop-up store wilden worden.
 
Dat is allemaal heerlijk, maar het voelt ook wrang. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun inkomsten hard hebben zien teruglopen door corona. Veel klanten ook, mensen die de winkel altijd steunen en onze winkel maken tot wat zij is.
 
Daarom wil ik iets terugdoen. Uit de extra inkomsten van Lubach heb ik tegoedbonnen vrijgemaakt. Coronabonnen, die zijn aan te vragen door kunstenaars, zzp’ers en anderen uit Noord die door corona hun werk hebben zien verdampen. Met een coronabon kan je een gratis boek uitzoeken van 25 euro bij Over het water.
 
Het is een druppel op een gloeiende plaat, daar ben ik me van bewust. Het is maar een gebaar, maar toch wil ik hiermee proberen te laten zien hoe belangrijk jullie zijn voor ons.

Hoe werkt het?

  1. 1. Je stuurt een mail dat je in aanmerking komt voor een bon. Dan maken wij een bon op naam voor je. Wij controleren niet of je inderdaad minder inkomsten hebt, ik vertrouw erop dat je geen aanspraak maakt als je het niet nodig hebt. We controleren wel of je hem inderdaad zelf gebruikt.
  2. 2. Je kan deze bon tot eind 2020 bij ons inleveren. Hij geldt voor 1 boek t.w.v. 25 euro. We doen niet moeilijk over 25,99, en als je 2 boeken van, zeg, 11 euro kiest ook niet.
  3. 3. De bon geldt voor de boeken uit de voorraad, maar je kan ook een boek bestellen.
  4. 4. De bon moet in 1 keer uitgegeven worden. We geven geen geld terug. Bijbetalen kan natuurlijk wel.
  5. 5. Er is een beperkt aantal bonnen beschikbaar. Op=op.

 

Heb je deze bon zelf niet nodig, maar ken je iemand die hem wel goed kan gebruiken? Dan kan diegene zich ook aanmelden.