boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Zwerfgoed

  • Zwerfgoed
  • Katinka Polderman
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Van Lot:

Een echt hebbeding! Polderman en Reinders doken in oude boeken en stelden daaruit een heerlijk winterdoeboek samen met recepten (olie van puppy’s, maar ook appelsop, een soort appelbroodpudding), puzzels, knustelideeën en plakplaatjes voor volwassenen. Met dit boek wordt de Kerstvakantie-met-lockdown toch een feestje.

Van de uitgever:

Dit is het ultieme boek voor mensen die eens willen proberen zelf inkt te maken en voor mensen die houden van lelijke hondjes. Voor mensen die houden van mooie plaatjes en die plezier halen uit gedemonteerde kikkers. Voor wie houdt van geschiedenis maar niet van jaartallen van veld- slagen. Voor wie graag lekker kleurt en het liefst scheldt in Middelnederlands. En voor mensen die dit allemaal nog niet van zichzelf wisten. Dit is het boek waarop stapels boeken honderden jaren in depots van bibliotheken, archieven en kloosters lagen te wachten, tot ze samen mochten komen in dit boek.

ISBN 9789083190020
Uitgever Loopvis
Verschenen 2021
Bladzijden 108 blz.
Bindwijze Paperback