boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Zondag

Zondag Holy Kauw
  • Zondag
  • Holy Kauw
  • € 21,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Zondag: ook heel fijn op maandag of dinsdag!

Sommige boeken wil je alleen al hebben voor de sfeer, zoals Zondag, het nieuwe kookboek van het kookduo achter The Holy Kauw Company. De foto’s, de vormgeving, een eerste blik op de recepten… alles is even begerenswaardig. Zulke zondagen wil je zelf ook!

Maar het leuke aan dit boek is dat je er de hele week uit kunt koken. Ik maakte al twee keer doordeweeks de zalmburgers klaar. De recepten zijn misschien niet makkelijk voor onervaren koks. Soms moet je namelijk een beetje varen op je eigen ervaring. In ons gezin worden de recepten in ieder geval goed ontvangen. Ze gaan op het lijstje ‘vaker maken.’

zondag bij ons thuis

Van de uitgever:
Eten & koken op de fijnste dag van de week. Zondag. Een dag om eindeloos te ontbijten, tijd voor elkaar. Een dag om soep te trekken, taart te bakken, een stevige boswandeling te maken. Maar ook een dag om in je fijnste pyjama door te brengen in bed, terwijl de oven zijn werk doet. In dit prachtige kookboek delen Mireille en Arno (auteurs van Limonade) van The Holy Kauw Company hun állerbeste recepten voor een perfecte zondag. Met foto’s van Hanke Arkenbout. Met recepten als kaneelrolletjes met blauwe bessen (die je de kinderen laat maken terwijl jij uitslaapt), homemade pizza met artisjokken, tv-diners met kikkererwtenballetjes en de smeuïgste risotto voor het diner.

ISBN 9789463140485
Uitgever Uitgeverij Snor
Verschenen 2018
Bladzijden 144 blz.
Bindwijze Gebonden