boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Het wonder van jou en je biljoenen bewoners

het wonder van jou biljoenen bewoners schutten rieder
  • Het wonder van jou en je biljoenen bewoners
  • Schutten, Jan Paul
  • € 27,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een nieuwe Schutten-en-Rieder! Een must voor elk kind.

Jan Paul Schutten werkte voor het eerst samen met Floor Rieder voor het boek Het raadsel van alles wat leeft. Daarin schreef Schutten en tekende Rieder over de evolutie. Voor kinderen vanaf een jaar of 9, maar ook voor ouders, een geweldig boek. Het werd dan ook overladen met prijzen.

Nu is Het wonder van jou en je biljoenen bewoners verschenen. De vormgeving is hetzelfde. Linnen band, goud op snee, kartonkleurige kaft. Ditmaal pakken Schutten en Rieder het lichaam bij de lurven.

‘Het belangrijkste is dat je in dit boek ontdekt hoe je lichaam werkt, hoe onvoorstelbaar knap het in elkaar zit, en hoe je gezond en fit blijft. Want je hebt geen idee hoe bijzonder je bent. Nog niet. Maar dat komt gauw genoeg.’ Aldus Jan Paul Schutten aan het eind van de inleiding. Dan wil je de bladzijde toch meteen omslaan?

Schutten gaat, net als in het raadsel van alles wat leeft, vooral in op hoe het werkt, de chemische en mechanische kant van het lichaam. Niet alleen voor kinderen valt daar veel over te leren!

ISBN 9789025752026
Uitgever Gottmer
Verschenen 2015
Bindwijze gebonden