boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Wat een vragen!

wat een vragen barnett
  • Wat een vragen!
  • Mac Barnett
  • € 14,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Superleuke tekeningen en vragen die de fantasie aan het werk zetten

Aby:
Op een plaatje staat een koe bovenop een windmolen. Maar hoe is die koe daar gekomen?
Op een ander plaatje zie je een berg, met ergens boven opd e berh een deur. Wat zit er achter die deur?
Het zijn twee voorbeelden uit dit machtg interessante prentenboek. De tekeningen en vragen zijn leuk, maar wat het ech geweldig maakt, dat zin de antwoorden die de lezers zelf mogen/moeten verzinnen.
“Wat een vragen!” is een prentenboek voor kinderen, maar ik vermoed zo dat de voorlezers er ook plezier aan beleven, als ze hun fantasie de vrije loop geven. Ik vind het in ieder geval erg leuk.

 

de uitgever:
‘Wat een vragen!’ is een uniek prentenboek dat je aan de hand van twintig speelse, maffe, bizarre, luchtige of juist diepzinnige vragen uitnodigt om te speculeren en te fantaseren over antwoorden. Er zitten vragen tussen die je uitdagen creatief te zijn of vooroordelen aan de kant te zetten. Sommige vragen zorgen ervoor dat je een heel eigen verhaal kunt verzinnen, en niet alle vragen hebben een antwoord. Andere vragen hebben juist meer dan één antwoord. Er zijn ook vragen met ontelbaar veel antwoorden. Bij dat soort vragen kun je alle kanten op met je fantasie!

Met vernieuwende, frisse illustraties van de in Amerika razend populaire illustrator Christian Robinson en de humoristische vragen van Mac Barnett is ‘Wat een vragen!’ een compleet eigenzinnig en gedurfd boek voor de vraagwatervallen die kinderen kunnen zijn.

ISBN 9789025777579
Uitgever gottmer
Verschenen 2023
Bladzijden 14,99 blz.
Bindwijze hardcover