boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

voordat de koffie koud wordt

voordat de koffie koud wordt, Kawaguchi
  • voordat de koffie koud wordt
  • Toshikazu Kawaguchi
  • € 19,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Wonderlijk mysterieus bevreemdend Japans

Aby:
Je moet het even voor waar accepteren, dat je terug kunt gaan in de tijd, maar wel op een specifieke plek, in een cafe, en gedurende een zeer korte tijd (de afkoelingsduur van eenkopje koffie), en zonder ingrijpend effect op latere gebeurtenissen. Als je dat aankunt, dan is dit boek de moeite waard, en een duik in specief Japanse levenssituaties met algemeen menselijke verlangens.

De uitgever:
Voor de lezers van De kat van Takashi Hiraide en Als katten van de wereld verdwijnen van Genki Kawamura

In een steegje in Tokio zit al meer dan honderd jaar een café dat zorgvuldig gebrouwen koffie schenkt. Dit cafeetje biedt de klanten een unieke ervaring: de kans om terug in de tijd te reizen. Voordat de koffie koud wordt beschrijft vier prachtige verhalen van cafégasten die het verleden een bezoekje willen brengen.
De eerste wil de man die haar verliet confronteren, de tweede wil een brief terugvinden van haar man wiens geheugen is verdwenen door de ziekte van Alzheimer, de derde wil haar zus voor een laatste keer spreken en de vierde wil haar dochter voor de eerste keer ontmoeten.
Maar de reis naar het verleden is niet zonder risico: de gasten moeten naar het heden terugkeren voordat hun kopje koffie koud geworden is.

ISBN 9789029093668
Uitgever Meulenhof
Verschenen 2020
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze hardcover