boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

VEG

jamie oliver veg
  • VEG
  • Jamie Oliver
  • € 29,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Lekker vega eten, niet al te moeilijk gemaakt

Uitgever:
Jamie Oliver, het wereldwijde kookfenomeen, is terug! VEG staat vol supermakkelijke, gezonde, overheerlijke, toegankelijke en betaalbare groenterecepten. De gerechten van Jamie knallen van kleur én smaak. Hij wil je ervan overtuigen dat groenten heerlijk en vullend zijn, en dat je met al dat heerlijks op je bord het vlees echt niet mist. Of je nu voor één of meer vleesvrije dagen per week gaat, helemaal vegetarisch kookt, of gewoon nieuwe, briljante ideeën wilt opdoen: met dit boek scoor je op alle fronten.

Aby:
We hebben aardig wat boeken van Jamie Oliver in huis, van toen hij nog slank en hip was. Mijn partner vond hem altijd leuk, ik vond hem vaak een uitsloverige praatjesmaker. Te veel omhaal van woorden van iemand die zichzelf belangrijk vindt. Maar dit boek verandert mijn beeld toch weer. Gewoon, recht-toe rechtaan recepten, die zo te zien heel maakbaar en lekker zijn, en waarvan ik hoop dat mijn versies net zo mooi worden als de foto’s in het boek. Dochterlief is vega, dus die zal zich verheugen.

ISBN 9789021573397
Uitgever kosmos
Verschenen 2019
Bladzijden 312 blz.
Bindwijze hard-cover