boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Van albatros tot zebra,

albatros zebra
  • Van albatros tot zebra,
  • Jules Howard en Jarom Vogel
  • € 25,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een prachtig getekende dierenencyclopedie voor kinderen

Aby:
Man o man, wat een mooi boek. Schitterende illustraties, aangevuld met fijne weetenswaardigheden over dieren. Over de stinkende poep van pissebedden, het hol van de ijsvogel (wie wist dat dat beest in een hol woont?) en het bestaan van een onechte karetschildpad (onecht? echt waar? ja, echt waar!).
Ik hou ervan. Ik kan er naar blijven kijken. En ik leer er ook nog iets van.

De uitgever:
Wist je dat er een ringworm bestaat die wel 3 meter lang kan worden? Dat een bergduivel 2 koppen heeft, een echte kop en een nepkop? Of dat de beervlinder met klikgeluiden de sonar van zijn aartsvijand, de vleermuis, verstoort? Verbaas je over de bijkolibrie, de kleinste vogel ter wereld, of over de albatros, die wel 120.000 kilometer per jaar aflegt. Ook handig om te weten: de Australische zeewesp – geen insect, maar een kwal – kun je beter uit de weg gaan: hij heeft al meer dan 60 mensen gedood.Er leven zoveel bijzondere en wonderlijke dieren op onze planeet. Ga mee op ontdekkingstocht. In deze prachtig geïllustreerde encyclopedie staan meer dan 300 dieren!

ISBN 9789059562219
Uitgever fontaine
Verschenen 2020
Bladzijden 192 blz.
Bindwijze hardcover