boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Twee schatjes van ratjes 9789025776435

twee schatjes van ratjes
  • Twee schatjes van ratjes 9789025776435
  • Eerik van Os en Elle van lieshout en The Tjong Khing
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Twee boeverige ratjes, een boos-kijkende tante, een heerlijk voorleesboek met prachtige platen

Aby:
Wat een heerlijk voorleesboek, met prachtige platen. Zodra ik het in mijn handen had, las ik het aan een vijf-of zesjarige bezoekster voor. We waren beiden enthousiast over de boeverige ratjes, de boos-kijkende tante, de toffe tekeningen en het fijne rijm. Geweldig ondeugend verhaal.

de uitgever:
Voor het heerlijk stoute prentenboek ‘Twee schatjes van ratjes’ sloegen grote kinderboekenmakers Erik van Os, Elle van Lieshout en Thé Tjong Khing de handen ineen. Het resultaat? Hilariteit, virtuoze taal en bijdehante beelden.
Tante Dominante is een hele grote, hele strenge rat. Haar neefjes Knaas en Knoop zijn twee hele kleine, hele stoute ratjes. Als tante op een dag weggaat, bewaart ze twee overheerlijke snacks voor zichzelf: een boterham met stroop en een boterham met kaas. De twee ratjes wordt streng verboden hiervan te pikken. Tante zet er zelfs wat kippengaas overheen. Knaas en Knoop twijfelen geen seconde: zodra hun tante de hoek om is proberen ze alles om bij die overheerlijke hapjes te komen. Ze zetten alles op alles, maar het lukt ze niet: hun tante heeft de heerlijke hapjes te goed beschermd. Maar als zij niet van de snacks kunnen genieten, waarom zou Tante dat dan wel mogen? Daar weten ze wel wat op…

ISBN 9789025776435
Uitgever gottmer
Verschenen 2023
Bladzijden 40 blz.
Bindwijze HARDCOVER