boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Tofu

  • Tofu
  • Emma de Thouars
  • € 23,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Joost:

Een zeer fijn kookboek, zowel voor wie wil beginnen te koken met tofu, als voor wie al jaren met dit ingrediënt werkt en zoekt naar nieuwe inspiratie. Van sloppy Joe tot pudding, van echt Aziatisch tot totale fusion, ontbijt, lunch, borrelhapjes, diner, dessert en snacks: het is allemaal mogelijk. En in alle recepten (die zowel spannend als eenvoudig zijn) bewijst Emma de Thouars zich niet alleen als iemand die zich creatief laat inspireren door de Aziatische keuken, maar ook als een meester van de smaak. Ik als tofuliefhebber geef dit boek een prominent plekje in mijn kookboekenkast.

van de uitgever:

Op haar reizen door Azië is Emma de Thouars verliefd geworden op tofu; door de variëteit in soorten en hoeveel kanten die je ermee op kunt. Aan de hand van duidelijke productinformatie, (reis)verhalen en veertig recepten laat Emma zien dat tofu niet alleen een vleesvervanger is, maar vooral een op zichzelf staand, heerlijk product.

Van Szechuanese mapo tofu tot in z’n geheel gefrituurde tofu met knoflookcrispies en kleverige saus. Tofu is zelfs heerlijk in desserts, zoals vegan chocolademousse of tofupudding met suikersiroop.

ISBN 9789038811840
Bladzijden 192 blz.
Bindwijze Hard-cover