boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Thomas en de laatste draken

  • Thomas en de laatste draken
  • Funke, Cornelia
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Thomas en de laatste draken 8+

Het criterium voor een goed voorleesboek: dat je kind er ook op andere momenten om vraagt te worden voorgelezen. En/of: dat je partner ook mee komt luisteren. Ook heel belangrijk: dat je zelf lekkerbekkende zinnen krijgt voorgeschoteld. Dat is allemaal het geval bij Thomas en de laatste draken. Daarom misschien niet het beste boek voor Jólabókaflód, want je kan niet in je eigen boek lezen, maar voorlezen met een beker chocolademelk in de hand, terwijl je toehoorders zachtjes slurpen van hun drank, is ook een heerlijk vooruitzicht voor Kerstavond.

Van de uitgever:

Thomas begint samen met de zilveren draak Long en het koboldmeisje Zwavelkopje aan een gevaarlijke reis vol avonturen. Ze gaan op zoek naar een plek waar de laatste draken veilig kunnen leven. Een plek waar ze niet door de mensen bedreigd worden. Volgens oude verhalen moet ergens in de bergen van de Himalaya zo’n plaats zijn: het vaderland van de draken. Ze vertrekken bij volle maan, want draken kunnen alleen bij het licht van de maan vliegen.

Maar Netelbrand, de bloeddorstige gouden draak, is ook op zoek naar het vaderland van de draken. Want hij doet niets liever dan op draken jagen. En hij is Thomas, Long en Zwavelkopje al op het spoor…

ISBN 9789045120973
Uitgever Querido Kinderboek
Verschenen 2017
Bladzijden 416 blz.
Bindwijze Gebonden