boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

The Green Kitchen at Home

green kitchen at home frenkiel vindahl
  • The Green Kitchen at Home
  • Frenkiel, David
  • € 25,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Het gezin van Frenkiel en Vindahl is een gezin als dat van vele Amsterdammers, denk ik. Twee drukke ouders, twee jonge kinderen en een baby. Doordeweeks is er weinig tijd om een maaltijd te koken, laat staan een gezonde vegetarische.
Vindahl en Frenkiel lossen dat slim op door te zorgen voor een aantal basisrecepten, die je in het weekend kunt maken en doordeweeks kunt gebruiken. Ook zie je in hun recepten terug dat ze veel voor kinderen koken. De gezonde pannenkoekrecepten zijn niet van de lucht. Vrolijke, felle kleuren en verschillende structuren, allemaal dingen waar kinderen over het algemeen blij van worden. En wij worden dan weer blij van de eenpansgerechten, de vegetarische burgers en de maaltijdsalades.

Nu kunnen we dus lekker koken doordeweeks.

Van de uitgever:
Maak de lekkerste gerechten die David en Luise ook elke dag voor hun eigen gezin maken. Met de recepten uit The Green Kitchen at Home gaat dit zeker lukken! Gezonde snelle recepten David en Luise geven hun favoriete basics die zij zelf standaard in de koelkast hebben staan. Op die manier hebben ze altijd een gezonde snelle recepten op tafel. Alle recepten zijn natuurlijk vegetarisch, gezond en heerlijk! The Green Kitchen at Home In The Green Kitchen at Home vind je heerlijke recepten voor ontbijt, recepten voor handige maaltijden voor onderweg, veel snelle recepten voor doordeweeks, wat uitgebreidere recepten voor in het weekend en een hoop heerlijke spreads, bijgerechten en desserts!

ISBN 9789023015437
Uitgever Becht
Verschenen 2017
Bladzijden 254 blz.
Bindwijze hardcover