boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen

marco giordano tante poldi
  • Tante Poldi en de Siciliaanse leeuwen
  • Giordano, Marco
  • € 20,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Lief humoristisch

Van Lot:
Een heerlijk ongecompliceerde detective over een tante met een drankprobleem, een voorliefde voor mannen in uniform en kordate nieuwsgierigheid en haar alsmaar niet-schrijvende schrijver-neef. Ze zijn nog maar amper gesetteld ten midden van andere luidruchtige tantes op Sicilië als het eerste lijk al opduikt en Tante Poldi al haar in detectiveseries opgedane politiekennis in de praktijk gaat brengen. Lief humoristisch is het.

Van de uitgever:
Zeezicht, zon en rust, meer wil de eigenzinnige tante Poldi niet wanneer ze na haar zestigste verjaardag vanuit München naar Sicilië verhuist. Maar dan verdwijnt haar tuinman Valentino spoorloos. Is hij in de val van de maffia gelopen? Poldi gaat op onderzoek uit en komt op haar tocht de niet-onaantrekkelijke rechercheur Montana tegen. Hij wil niet hebben dat Poldi haar neus in zijn onderzoek steekt, maar wie eenmaal de degens kruist met een Beierse…

ISBN 9789026154454
Uitgever De fontein
Verschenen 2021
Bladzijden 304 blz.
Bindwijze paperback