boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

superjuffie en het apencircus

superjuffie apencircus schotveld
  • superjuffie en het apencircus
  • Janneke Schotveld
  • € 13,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een juf die kan vliegen, wat wil je nog meer?

Aby:
Het thema van de kinderboekenweek 2019 is ” Voertuigen-op-reis”. Maar Juf Josje heeft helemaal geen voertuig nodig, zij kan gewoon vliegen. Dat is een stuk beter en natuurvriendelijker dan met het vliegtuig of de helicopter. De altijd lieve, altijd goede juf neemt het op voor de beesten in een circus, en helpt daarbij ook nog eens alle mensen. Fijn hoor, weer een boek van Janneke Schotveld en Annet Schaap, de 8e superjuffie alweer.

De Uitgever:
Het is zomervakantie en er is een circus in de stad! Eentje zonder dieren natuurlijk, want wilde dieren in het circus zijn verboden. Dus juf Josje en Hakim kunnen er zonder problemen naartoe… Toch?
Natuurlijk zijn de kinderen ook in en om het circus te vinden en zo raken ze midden in de zomer opeens weer in een nieuw avontuur verzeild. En ondanks dat het vakantie is, ziet juf Josje meester Snor vaker dan haar lief is. Hij lijkt ergens mee in zijn maag te zitten. Wanneer juf Josje erachter komt waarmee, komt ze voor de moeilijke keuze te staan: gaat ze hem helpen of niet?

ISBN 9789000366217
Uitgever Van Holkema & Warendorf
Verschenen 2019
Bladzijden 158 blz.
Bindwijze hardcover