boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Soortenschat: Kindercanon van de natuur in de Lage Landen

  • Soortenschat: Kindercanon van de natuur in de Lage Landen
  • € 24,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Lot:

Soortenschat van Geert-Jan Roebers en Pieter Fannes is zo’n boek dat je zelf wil hebben. Ik tenminste. Op elke pagina wordt een ander levend organisme behandeld dat in Nederland en België te vinden is. Bomen, struiken, insecten, zoogdieren, maar ook korstmossen en grassen. Heldere tekeningen en hapklare informatie. Zodra je hebt gebladerd wil je naar buiten. (5-10 jaar)

van de Uitgever:

Soortenschat: Kindercanon van de natuur in de Lage Landen is een non-fictieboek met een schat aan informatie en illustraties van de flora en fauna in Nederland en België. De natuur heeft zo veel te bieden, maar soms is het lastig om dieren en planten te herkennen. Als je de natuur in gaat, is het alsof je een vreemde taal hoort waarvan je geen enkel woord begrijpt. Maar niet meer na het lezen van Soortenschat!

In deze ‘canon van de natuur’ leert Geert-Jan Roebers kinderen aanstekelijk en to the point hoe ze de meest in het wild voorkomende planten en dieren van Nederland en België kunnen herkennen. Stap voor stap, met grappige natuurweetjes, tips en trucs, zodat ze ze nooit meer vergeten. De Vlaamse illustrator Pieter Fannes tekent de soorten aantrekkelijk, natuurgetrouw en soms met een flinke dosis humor. Perfect voor activiteiten buiten in buurt en vakantie in eigen land!

ISBN 9789025773632
Uitgever Gottmer
Verschenen 2022
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze hardcover