boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Sneeuw

  • Sneeuw
  • Banville, John
  • € 22,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Van Lot:
Ik verheug me op Snow, niet alleen vanwege de stylish cover, die je echt even in de winkel moet komen bekijken. Banvilles werk doet soms een beetje aan Julian Barnes denken, met minder uitgesproken eruditie, maar meer warmte. Hij schrijft daarnaast al jaren detectives onder het pseudoniem Benjamin Black. Nu is er voor het eerst een detective onder zijn eigen naam, een twist op een Agatha Christie-verhaal.

Van de Uitgever:Na de ontdekking van een lijk van een zeer gerespecteerde pastor in Ballyglass House – het grote landhuis waar de geheimzinnige, aristocratische familie Osborne woont – wordt inspecteur St John Strafford er vanuit Dublin heen gestuurd om de zaak uit te zoeken. Van alle kanten wordt Strafford tegengewerkt, maar vastberaden zet hij de jacht op de moordenaar voort. Terwijl de sneeuw blijft vallen over dit steeds groter wordende mysterie, zijn de mensen van Ballyglass vastberaden om hun geheimen te bewaren.
Sneeuw is een klassieke thriller: intelligent, ontregelend en nostalgisch. John Banville schrijft, als altijd, onberispelijk en scherpzinnig proza.

ISBN 9789021422886
Uitgever Querido
Verschenen 2021
Bladzijden 352 blz.
Bindwijze paperback
Andere talen engels - €16,95