boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Sinterklaasliedjes

sinterklaasliedjes Janssen
  • Sinterklaasliedjes
  • Mark Janssen
  • € 14,95

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Prachtige, vrolijke platen bij de bekende Sinterklaasliedjes

Aby:
Mark Janssen is een van de Nederlandse sterillustratoren van dit moment. Schitterende boeken over eilanden, dinosaurussen en nog zo wat maakte hij, maar nu heeft hij zich aan het allerhoogste gewaagd: Sinterklaas! Een zwikje verkleedde kinderen zijn op zoek naar de echte Sint, begeleid door twaalf of dertien bekende bestaande liedjes. Zo zoet! Zo schattig. Zo mooi!

De uitgever:
Wat is nou leuker om in de stemming te komen – het liefst al maanden van tevoren – dan Sinterklaasliedjes zingen? Dat doen met een boek van Mark Janssen! Van ‘Wie komt er alle jaren’, via ‘Hoor de wind waait door de bomen’ en ‘Hij komt, hij komt’, tot ‘Hoor wie klopt daar kinderen’ en ‘O, kom er eens kijken’ – het hele Sinterklaasverhaal in liedjes. In de feestelijke prenten van Mark Janssen zien we hoe zeven kinderen, verkleed als sinterklaasjes en pietjes, proberen bij de échte Sint te komen. Maar op elke prent gaat er iets mis… dus je mag raden hoe ze er op de laatste prent uitzien.

ISBN 9789047712213
Uitgever lemnsicaat
Verschenen 2020
Bindwijze 32