boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Salomé Snel en de onzichtbare juwelendief

salome snel lugt
  • Salomé Snel en de onzichtbare juwelendief
  • Thirza van der Lugt
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een echt geestige detective voor kinderen

Aby:
Wat een leuk boek! 160 bladzijden, en ik heb er bij een flink aantal om moeten lachen. De flap-uit puber Charlie wordt opgezadeld met een klusje, het begeleiden van superspeurder Salome (een sociaal wat onhandige maar superslimme 12-jarige wijsneus). Salome moet een peperdure ketting zien terug te vinden, die onder zwaar verdachte omstandigheden uit een museum is verdwenen. Een kind kan de was doen? Nou, deze Salome is niet zomaar een kind. Meer een Sherlock Holmes in de notendop. Maar met gevoel voor humor.
Een fijne detective, met liefdes, gedoetjes, boze juffen, foute gasten en nog veel meer.

De uitgever:
Sinds ik Salomé ken, ben ik ontvoerd, heb ik mezelf voor schut gezet voor de hele school, en nu sta ik zelfs op het punt ergens in te breken. Niet te geloven dat ik me drie dagen geleden nog verveelde… Als Charlie een grap uithaalt met een leraar, moet hij voor straf een jongere leerling helpen. Deze 12-jarige Salomé Snel blijkt een briljante detective te zijn, die is ingeschakeld om een mysterieuze diefstal op te lossen. Algauw wordt Charlie meegesleept in een wervelwind van logisch nadenken, verborgen aanwijzingen en onverwachte wendingen.

ISBN 9789021679884
Uitgever ploegsma
Verschenen 2020
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze hardcover