boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Rood, wit & koningsblauw

Rood, wit & koningsblauw
  • Rood, wit & koningsblauw
  • Mcquiston, Casey
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Luc:

Haar laatste plan is Minister-president worden sinds ze Rood, wit & koningsblauw heeft gelezen. In dit heerlijk vrolijkmakende boek wordt Alex, de zoon van de vrouwelijke president van de Verenigde Staten verliefd op Henry, de prins van Engeland. Terwijl ze zichzelf proberen te vinden, en hun relatie en eigen identiteit te verkennen, moeten ze ook dealen met diplomatieke problemen, seksueel ontluiken, vijandige politici die er meningen over hebben, online haat en meer. (16+)

Van de uitgever:

“Het is bijna onmogelijk om mee te maken hoe Alex voor Henry valt zonder zelf verliefd op hem te worden – op hen allebei, én op dit briljante, geweldige boek.” Dat schreef de New York Times Book Review bij verschijning van ‘Rood, wit en koningsblauw’ van Casey McQuiston. Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met ‘Rood, wit en koningsblauw’ mee in een verhaal vol humor en liefde.

ISBN 9789020538212
Uitgever Z&K
Verschenen 2020
Bladzijden 400 blz.
Bindwijze paperback