boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Problemen die er geen zijn

Problemen die er niet zijn Brusselmans
  • Problemen die er geen zijn
  • Herman Brusselmans
  • € 20,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Korte verhalen van een absurdist

Aby:
Het schijnt dat niet iedereen van Brusselmanss houdt, met zijn praatjes en hoogmoed en seksistisch gezwam, maar ik moet lachen om zijn korte verhalen over rare mensen, waaronder hijzelf.

De ronkende tekst van de uitgever:
De personages in de zestien verhalen waaruit deze bundel bestaat, zijn zelden achttien karaat. Ze hebben fysieke en/of psychische troebelen, voelen zich niet thuis in hun wereld, willen ontsnappen langs moeilijk begaanbare paden, en werpen hun gebreken in de strijd tegen iedereen die hen niet kan begrijpen, en dat zijn er velen. Het zijn personages van vlees, bloed, en woorden. Voor sommigen had het ondanks alles goed kunnen aflopen, maar helaas.
Problemen die er geen zijn is een echt Brusselmans-boek, en de auteur bewijst met verve dat hij ook op de korte afstand een meester is. Het zou niemand hoeven te verbazen dat enkele van deze verhalen, of misschien wel allemaal, klassiekers in het genre worden.
Herman Brusselmans (1957) publiceerde reeds meer dan tachtig romans. Hij wordt zowel verguisd als verafgood. Hij is een zeer belangrijk schrijver.

ISBN 9789044650280
Uitgever prometheus
Verschenen 2022
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze paperback met flappen