boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ottolenghi Shelf love 9789464040883

ottolenghi shelf love
  • Ottolenghi Shelf love 9789464040883
  • Ottolenghi
  • € 24,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Lekker koken met alles uit de kast en nog meer.

Aby:
Ik kookte drie gerechten, en was met alledrie meer dan tevreden. Reuzenparelcouscoustaart met paprikasaus, geconfijnte tandori-kikkererwten en pittige auberginepureemet doperwten. Allemaal goed te doen, allemaal erg lekker, dus ik ga ook nog wat andere recepten uitproberen (en iets minder knoflook gebruiken dat ottolenghi zelf).

De uitgever:
Dit boek gaat over koken voor onszelf en voor onze gezinnen met minder stress en minder gedoe, maar mét de ‘wow-factor’ van een Ottolenghi-maaltijd. Het geeft je ruimte om je eigen aantekeningen te maken om jouw ultieme variatie op de recepten te bewaren voor later. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.
Of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Keuken-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een ‘Ottolenghi’-twist.
Voor de eerste keer verwelkomt het Test Keuken-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden. Shelf love is de ultieme gids voor romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.

ISBN 9789464040883
Uitgever fontaine
Verschenen 2021
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze softcover