boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Op het geniale af

Wells Op het geniale af
  • Op het geniale af
  • Benedict Wells
  • € 20,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Een fijn boek voor jongeren en jongvolwassenen over het belang van en een zoektocht naar een vader

Aby:
(Bijna) altijd leuk: een mooie jongeling op de kaft.
Tussen de voor en de achterplat speelt zich een tamelijk optimistisch verwoord drama af. Een 17-jarige had misschien wel alles om te kunnen slagen, heeft mede door omstandigheden alles om een loser te worden, en ziet een laatste kans om iets van zijn leven te maken: ontdekken wie zijn biologische vader is, ontdekken wat zijn door de genen gegeven talenten zijn (en ondertussen nog wat aanmodderen met een mooi maar moeilijk meisje).
Een fijn boek voor jongeren en jongvolwassenen: roadnovel, sex & drinks & video-games, aardig wat nature/nurture en flink veel hoop/wanhoop.

De uitgever:
De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis’ leven kunnen veranderen.
Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij. Op het geniale af is het verhaal van een spannende ontdekkingsreis met meedogenloze wendingen en een adembenemende afrekening.

ISBN 9789029093781
Uitgever meulenhof
Verschenen 2020
Bladzijden 304 blz.
Bindwijze hardcover