boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Ons lichaam

  • Ons lichaam
  • Joëlle Jolivet
  • € 29.90

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

van Aby:

Jolivet maakt fraaie, grote, informatieve boeken voor kinderen vanaf een jaar of zes. Over beesten, landen, maar deze gaat over het lichaam, zoals het er van buiten en binnen uitziet. Het is een boek met uitklapdingetjes. Eerst zie je een heel lichaam, onder een flapje zie je spieren, daaronder botjes en meer. Geweldig interessant, niet alleen voor kleine kinderen maar ook voor ouderen en ouders. Mooi gedaan, niet bloederig, echt een aanrader. 

van de uitgever:

In haar nieuwe boek Ons lichaam neemt Joëlle Jolivet de lezer mee op een ontdekkingsreis door het menselijk lichaam. Door middel van ingenieuze grote en kleine flappen kunnen we de verschillende delen en lagen van het lijf zien: van spieren, zenuwen en aderen tot op het bot. Met haar krachtige, herkenbare linosneden brengt Jolivet alle onderdelen in beeld. Evenals wat er gebeurt met een baby vanaf de zwangerschap tot aan de geboorte. Een leerzaam en fantastisch vormgegeven boek!

ISBN 9789463361439
Uitgever De Harmonie
Verschenen 2022
Bladzijden 16 blz.
Bindwijze hardcover