boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

on adventure wih dad

adventure with dad deuss
  • on adventure wih dad
  • Kenny Deuss
  • € 15,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 1,95, tenzij anders aangegeven.

Ideaal cadeauboek voor risicominnende jonge ouders

Aby:
Ik volg de opvoedkundige inzichten van Kenny Deuss met aandacht, en groot plezier. Als opvoedguru is er geen tweede zoals hij. Van spelen in de modder word je sterk, van bizarre situaties nog sterker!

de uitgever:
Elke papa kent het wel: de bezorgdheid van mama wanneer papa thuis blijft met de kinderen.
Dit was net zo bij Kenny Deuss. Elke dinsdag is het zijn beurt om voor de kinderen te zorgen terwijl mama gaat werken. Ze vroeg dan ook elke keer om een foto om te zien of hun kindje oké was.
Dit was wanneer Kenny besloot om hier iets mee te doen. Elke week maakt hij een foto van hun kindjes in allerlei absurde avonturen. Hij bewerkt de foto zodat het lijkt dat de kindjes in verschillende gevaarlijke situaties terecht zijn gekomen. Ondertussen heeft hij al zijn foto’s verzameld op zijn Instagram account @onadventurewithdad, dat wereldwijde media aandacht kreeg.
En nu dus ook zijn eerste boek! Hierin bundelt hij zijn meest hilarische foto’s en deelt hij ook al zijn ’tips’ voor (toekomstige) vaders. Van zijn eigen prioriteitenlijst tijdens de bevalling tot huishoudelijke taken met de kids.
Lachen verzekerd!

ISBN 9789401483421
Uitgever lannoo
Verschenen 2022
Bladzijden 128 blz.
Bindwijze paperback