boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Oma's soep

oma's soep fritschy
  • Oma's soep
  • Irene Fritschy
  • € 21,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

De titel zegt bijna alles: "oma's soep". Lekker!

Aby:
Oma’s soep. Het gaat niet alleen om die ene oma die heerlijke soepen maakt, maar om zovele oma’s (en een enkele opa) die hun bijzondere recepten met de lezer delen. Ik hou van soep (en van oma’s), dus dat komt goed uit.

De uitgever:
Soep verwarmt, soep is nostalgie en soep verbindt. In ‘Oma’s soep’ delen de leukste oma’s hun favoriete recepten en hun persoonlijke verhalen bij deze soepen. Elke soep zit boordevol voedingstoffen voor een voedzame en volledige maaltijd voor iedereen. Stichting Oma’s Soep heeft als doel jong en oud door heel Nederland samen te brengen om zo de strijd tegen eenzaamheid te overwinnen. Ze organiseren kookdagen waar studenten en ouderen samen de heerlijkste soepen koken, die daarna worden bezorgd bij eenzame ouderen thuis. In dit kookboek zijn de beste 50 soeprecepten gebundeld. Zo kan iedereen genieten van een romige asperge-crèmesoep, verwarmende Joodse kippensoep, Turkse Ash resteh-soep of Franse Vichy soise. Oma’s soep is natuurlijk altijd het lekkerst! Van elk verkocht kookboek wordt 1 euro gedoneerd aan Stichting Oma’s Soep.
// ‘Boven een pan soep een beetje praten en lachen en dan met z’n allen eten. Soms kan het leven zo eenvoudig zijn!’ – Paul de Leeuw //
‘Met deze unieke recepten van oma tover je de lekkerste soepen op tafel.’ – Sandra Ysbrandy, tv-kok //

ISBN 9789023016861
Uitgever becht
Verschenen 2021
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze hardcover