boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Neem nooit een beste vriend

Neem nooit een beste vriend sassen
  • Neem nooit een beste vriend
  • Erna Sassen
  • € 17,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

een magistraal en geestig YA-boek over pubers, seksualiteit, vriendschap en verwarring (en kunst)

Aby:
Erna Sassen is geweldig. De boeken van Erna Sassen zijn geweldig. Dit boek van Erna Sassen is top.
Vier pubers (16-18jarigen), nogal verschillend in gedrag, maar wel bozig zoals pubers bozig kunnen zijn, op elkaar, op zichzelf. En zoekend, naar liefde, naar seks, naar begrip van elkaar en van zichzelf.
Open over oriëntaties, belangrijk en hilarisch.

de uitgever:
Wat doe je als je je beste vriend niet meer kunt raadplegen? Joshua is woedend op Sergio, maar hij heeft hem ook nodig. Want hij weet zich geen raad met Lindsey – Lindsey die alle jongens gek maakt maar die moet huilen om ‘hoe ze naar haar kijken’, Lindsey die zoveel ingewikkelder in elkaar zit dan hij dacht. Wat bedoelt ze als ze een hartje-emoticon stuurt? Hoe ga je van zoenen verder naar seks? Hoe weet je wat de ander wil? En moet je per se verliefd zijn om seks te kunnen hebben? Als iemand Joshua’s vragen kan beantwoorden, is het Sergio.
Een hilarische, ontroerende, ontwapenende jeugdroman – vlammend opgeschreven door Erna Sassen, zoals alleen zij dat kan.

ISBN 9789025884215
Uitgever leopold
Verschenen 2023
Bladzijden 256 blz.
Bindwijze paperback