boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Nachtverhaal

  • Nachtverhaal
  • Biegel, Paul
  • € 16,99

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Van Lot:
Sprookjesachtig verhaal, waarin subtiele emoties worden beschreven. ‘Ja’ zeggen, terwijl je ‘nee’ wil zeggen. Langzaam beseffen dat er iets niet klopt. Niet té veel gezelligheid willen.

Daarmee is dit in Biegels werk een van de meest psychologische verhalen en wat kan hij dat goed! Natuurlijk verweven in fantastische avonturen die we kennen uit Het sleutelkruid en De kleine kapitein.

Van de uitgever:
In een oude villa woont een huiskabouter die elke nacht stilletjes rondgaat om te kijken of alles in huis in orde is. Tijdens een stormachtige nacht krijgt hij bezoek van een prachtige fee met een gebroken vleugel. Hij weet eigenlijk niet of hij haar wel kan vertrouwen. Maar elke nacht vertelt ze een stukje van haar levensverhaal en dat verhaal is zo spannend, zo griezelig en zo wonderschoon, dat hij steeds méér wil horen, nacht na nacht na nacht. Het neemt de kabouter zo in beslag dat hij nergens meer aan toekomt en al het andere vergeet. Dat merkt de oude vrouw bij wie hij in huis woont, dat merken ook Rat en Pad die in de kelder wonen, en de gevolgen daarvan zijn nog spannender dan het nachtverhaal zelf…

De sprookjesachtige fantastie van Paul Biegel kent geen grenzen. Dit spannende en beeldschone verhaal, bekroond met een Gouden Griffel, is een hoogtepunt in zijn oeuvre.

ISBN 9789025773755
Uitgever Gottmer
Verschenen 2020
Bladzijden 160 blz.
Bindwijze hardcover