boekhandel over het water logo

De inspirerende boekhandel in Amsterdam-Noord

Moordgids voor lieve meisjes

moordids holly jackson
  • Moordgids voor lieve meisjes
  • Holly Jackson
  • € 15,00

Als je een boek bestelt, kun je kiezen uit ophalen in de winkel of thuisbezorgen. Verzendkosten zijn 4,95, tenzij anders aangegeven.

Loeispannende YA-thriller, goed leesbaar voor 14+ (en volwassenen)

Aby:
De dader is bekend. Hij heeft het mooie meisje vermoord. Of niet? En daarna heeft hij zichzelf gedood. Toch?
Pippa gelooft er niets van, en gaat op onderzoek, met behulp van de broer van de vermeende dader.
En wat een enorme hoeveelheid verdachten mag ze op haar lijstje zetten. En wat een weerstand ondervoindt ze in haar zoektocht.
Steeds weer werden dochterlief en ik verrast door nieuwe wendingen, intriges, openbaringen en meer. Zoals mijn moeder dat omschreef “dat is zo spannend, je knijpt je billen ervan samen”. Een topboek voor hen die wat spanning (en narigheid) kunnen verdragen. Ook in het Engels goed leesbaar.

De uitgever:
ZAAK GESLOTEN
Iedereen in Little Kilton kent het verhaal: de knappe en populaire eindexamenscholiere Andie Bell werd door haar vriendje Sal Singh vermoord, waarna hij zelfmoord pleegde.
Zelfs vijf jaar later ziet Pippa Fitz-Amobi nog de impact die de zaak op het dorp heeft gehad. Pip heeft zich altijd afgevraagd wat er nu precies is gebeurd. Wanneer ze de zaak kiest als onderwerp voor haar profielwerkstuk, komen er al snel geheimen boven die iemand liever verborgen had willen houden. Het lijkt wel alsof diegene haar tegenwerkt – zou de echte moordenaar nog leven?
‘Een cadeautje voor lezers die gek zijn op nagelbijtend spannende mysteries.’ – Kirkus Review

ISBN 9789021422435
Uitgever Volt
Verschenen 2020
Bladzijden 448 blz.
Bindwijze paperback
Andere talen engels - €11,95